Inschrijven

Motorrijbewijs

 

 

PROEFLES MOTOR RIJDEN € 50,00 !!                                                                                      

Motorrijden is voor veel mensen een leuke hobby. Dit moet echter wel op een verantwoorde en veilige manier worden geleerd. Daarom staat bij ons veiligheid als nummer 1. Reeds jarenlang staan wij bekend op onze hoge slagingspercentages voor het motorrijbewijs. Kijk op http://www.cbr.nl/ voor de actuele percentages!

 

 

 

 

Praktijkopleiding
                                                                                         
Deel 1: Voertuigbeheersing.

Het examen duurt 20 minuten en bestaat uit bijzondere verrichtingen. Uit 12 bijzondere verrichtingen worden er op het examen 7 getoetst. Je mag iedere bijzondere verrichting één keer overdoen en van de 7 moeten er minimaal 5 voldoende zijn. Voor meer informatie over de bijzondere verrichtingen kijk op http://www.rijbewijs.nl/

 

Deel 2: Verkeersdeelneming.

Dit onderdeel mag pas worden gedaan na het behalen van het onderdeel voertuigbeheersing en het behalen van het theoriecertificaat A. Tijdens dit examen laat je zien wat je waard bent in het verkeer. Het rijden op een motor is uiteraard heel wat anders dan in een (vracht-) auto of (brom-) fiets. Het komt erop neer dat je toont om te kunnen gaan met de voor- en nadelen van het motorrijden. U kunt bij ons kiezen uit een zware of een lichte motor.

 

Indien u jonger dan 20 jaar bent op de dag van uw examen, moet u examen doen op een lichte motorfiets! Indien u verplicht of vrijwillig het examen op een lichte motorfiets aflegt, mag u de eerste twee jaar geen zware motorfiets rijden.
 

Kortingsactie
Iedereen die bij ons begint met lessen krijgt een kortingsbon van Vos Oss waardoor men  20% korting op Rev it motor kleding krijgt. 

 

 

Direct inschrijven
Inschrijven kan simpel en snel en doe je hier: direct inschrijven

 

 

 

 

 

Aangesloten bij:

Aangesloten bij

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Aanhangwagenrijbewijs

Aamhangerrijbewijs

Bromfietsrijbewijs

Vragen of opmerkingen? 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.